Over 010Notaris

010Notaris
Het toegankelijkste notariskantoor
Een notariskantoor staat al gauw bekend als een ouderwets en stoffig kantoor. 010Notaris is echter een modern en fris notariskantoor. Geen oud en monumentaal pand, maar een modern kantoor. Met een ervaren team van medewerkers en (kandidaat-)notarissen begeleiden we u in het proces en denken we met u mee. Onze kantoorfilosofie is dat we bereikbaar en toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.
Dit kenmerkt zich door:
Zeer ruime openingstijden. Wij zijn geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. In de avonden op maandag tot en met donderdag zijn we op afspraak geopend van 17.00-19.30 uur. Op de zaterdagen (in de even weken) zijn we geopend op afspraak van 09.30-14.00.
Goede bereikbaarheid. Ons kantoor ligt direct aan de snelweg (A16), op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom. Tevens hebben we een eigen parkeerterrein.
Scherpe tarieven. We willen de beste prijs/kwaliteit verhouding voor al onze klanten. Daarom hebben we standaard tarieven in plaats van uurtarieven zodat u weet wat u achteraf moet betalen.
“Full service”. Wij zijn actief op alle notariële rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor notariële zaken op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.

Neem gerust (telefonisch) contact met ons op