Aandacht voor het levenstestament met bel-mij-terugactie


(Bron: KNB) De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) is deze maand een nieuwe online campagne gestart om aandacht te vragen voor het levenstestament. Met de slogan ‘Teken vandaag voor morgen’ kunt u via de campagnesite gemakkelijk een bel-mij-terugverzoek doen. U wordt dan door iemand van een deelnemend notariskantoor gebeld voor een intakegesprek. Inmiddels hebben al meer dan 300 notariskantoren zich aangemeld als deelnemer.

U kunt op www.notaris.nl/tekenvandaag zien welke notariskantoren meedoen. De notaris die u kiest, belt u na een bel-mij-terugverzoek binnen drie werkdagen terug en brengt geen kosten in rekening voor het intakegesprek van maximaal 30 minuten. Via een korte online vragenlijst – de zogenoemde keuzehulp – kunt u zich alvast voorbereiden op het gesprek met de notaris over uw levenstestament. De campagne loopt tot eind april.

Regie

In een levenstestament wordt vastgelegd wie financiële, medische en persoonlijke zaken regelt als iemand dit zelf niet meer kan. En op welke manier die persoon dat zal doen. Zo houdt u zelf de regie.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.