Bedrijf & Stichting

Gaat u een bv oprichten, een vereniging of stichting? 010Notaris in Rotterdam is misschien wel de goedkoopste notaris voor hulp bij het oprichten van uw bv, vereniging of stichting. De notaris staat u zoveel mogelijk bij en vertelt u hoe u het meeste profijt uit uw plannen kunt trekken. Kom dus snel langs bij 010Notaris in Rotterdam. Ons motto? Alles is makkelijk. En dat laten we u graag zien.

010Notaris, een slimme keuze

Door slimme keuzes te maken bij de oprichting van uw bv, vereniging of stichting kunt u enorme voordelen behalen. Bijvoorbeeld op het gebied van belastingen, maar ook in het geval van een latere verkoop of overdracht. Richard Klemann, de man achter 010Notaris, kent alle juridische en fiscale aspecten van oprichtingstrajecten en overdracht aandelen. Hij zorgt ervoor dat u snel en probleemloos aan de slag kunt met uw nieuwe bv, vereniging of stichting.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact met ons op voor een uitgebreid gratis advies. U kunt (op afspraak) langskomen, maar ook gewoon bellen. Wilt u liever direct een prijs weten? Klik hier om een offerte aan te vragen.