Wat zijn de kosten voor een samenlevingscontract?

Er zijn geen vaste kosten voor een samenlevingscontract. Sinds in 1999 de marktwerking op het notariaat is losgelaten, mag elk notariskantoor zelf uitmaken hoeveel ze willen vragen voor juridisch advies en het opstellen van hun aktes.

Per uur

Veel notariskantoren zullen voor het bepalen van hun tarief uitgaan van een uurtarief en hoeveel tijd ze verwachten nodig te hebben voor het opstellen van een samenlevingscontract. Als u bijvoorbeeld veel bepalingen in het samenlevingscontract wilt laten opnemen, zullen de kosten navenant toenemen. Hetzelfde geldt voor correctierondes. Wie telkenmale nieuwe wijzigingen in het concept laat verwerken, mag een hogere nota verwachten.

Geen uurtarief maar vaste kosten voor een samenlevingscontract

Bij 010Notaris hanteren we geen uurtarieven voor samenlevingscontracten. Het eindbedrag op de nota is exact hetzelfde als het bedrag dat in de offerte is genoemd, ongeacht hoeveel bepalingen erin moeten komen.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u weten wat ons tarief is voor een samenlevingscontract? Stuur een mail naar info@010notaris.nl. U kunt ook gewoon bellen naar 010-7671700.

Heeft dit je vraag beantwoord?

 
🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.