Notarieel medewerker leveringen/hypotheken

Functieomschrijving

Wat ga je doen?


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zelfstandig werkzaamheden kan verrichten op het gebied van:

– Leveringen/hypotheken

– Verdelingen

Functie eisen

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega die:

– Ervaring heeft in het zelfstandig behandelen van dossiers op het gebied van leveringen/hypotheken

– Bij voorkeur een opleiding heeft als HBO-jurist of als notarisklerk

– Een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft

– Drie tot vijf dagen per week beschikbaar is

 

010Notaris is een Rotterdams notariskantoor actief op het gebied van (particulier) vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. In totaal werken er ongeveer 25 enthousiaste medewerkers op ons kantoor. Er heerst een informele en gezellige sfeer. Wij zijn gevestigd in een nieuw en modern gebouw aan de Hoofdweg 236 in Rotterdam.

Ons kantoor kenmerkt zich door de laagdrempeligheid voor onze klanten. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop, daarom is ons kantoor vaak in de avonden en in het weekend geopend.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een team waarin we elkaar motiveren en ondersteunen. Er heerst een goede sfeer en iedereen voelt zich betrokken voor het werk dat we samen verrichten. Service, kwaliteit en betrokkenheid (zowel richting cliënt als tussen collega’s) staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?


Ben je enthousiast geworden, stuur dan je motivatiebrief met c.v. zo spoedig mogelijk naar mevrouw Karin Nabibaks (kn@010notaris.nl) en de heer Richard Klemann (rk@010notaris.nl)

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.