Notarieel medewerker familierecht (Rotterdam)

Functieomschrijving

Korte omschrijving

Wij zijn per direct ter ondersteuning van de afdeling Personen- en Familierecht op zoek naar een juridisch (notariële) medewerker.

Wat ga je doen?


Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die zelfstandig werkzaamheden kan verrichten op het gebied van:

– Ondersteuning bij behandeling van verklaringen van erfrecht, verklaringen van executele en nalatenschappen

– Testamenten, huwelijkse voorwaarden, samenlevingscontracten en levenstestamenten, met name het uitwerken daarvan, nadat er een bespreking is geweest tussen de cliënt en een (kandidaat-) notaris.

-Volledige dossierbehandeling, waaronder het opvragen van documenten, het bewaken van termijnen en in het algemeen handelen als eerste aanspreekpunt voor cliënten in het dossier.

Functie eisen

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega die:

– Ervaring heeft in de ondersteuning op het gebied van het familierecht op een notariskantoor

– Een goede beheersing van de Nederlandse taal heeft

– Accuraat en verantwoordelijk is

– Een teamspeler is maar ook goed zelfstandig kan werken

– Vier a vijf dagen per week beschikbaar is.

 

We zijn een klantvriendelijk notariskantoor wat zich kenmerkt in de laagdrempeligheid voor onze cliënten. Dienstbaarheid staat voor ons voorop, daarom is ons kantoor ook in de avonden geopend.

Ons kantoor kenmerkt zich door de laagdrempeligheid voor onze klanten. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop, daarom is ons kantoor vaak in de avonden en in het weekend geopend.

010Notaris is een Rotterdams notariskantoor actief op het gebied van (particulier) vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers op ons notariskantoor, bestaande uit (kandidaat-)notarissen, notarisklerken en notariële medewerkers. Er is een informele en gezellige sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende baan binnen een team waarin we elkaar motiveren en ondersteunen. Er heerst een goede sfeer en iedereen voelt zich betrokken voor het werk dat we samen verrichten. Service, kwaliteit en betrokkenheid (zowel richting cliënt als tussen collega’s) staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?


Ben je enthousiast geworden, stuur dan je sollicitatie met c.v. zo spoedig mogelijk naar mr. Freddy Choi (fc@010notaris.nl)

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.