Trouwen & Samenwonen

Plannen om te gaan trouwen of samenwonen en twijfels of u niet iets wilt afspreken? Kom eens (op afspraak) langs voor gratis advies in een vrijblijvend informatiegesprek. Wij helpen u om de juiste afspraken vast te leggen in een akte van huwelijkse voorwaarden of samenlevingscontract. Daarmee versterkt u niet alleen elkaars (financiële) positie, maar voorkomt u ook heel wat problemen later.

De juiste keuze bij trouwen en samenwonen

Wat uw plannen ook zijn – trouwen, samenwonen of een geregistreerd partnerschap aangaan – u gaat een belangrijke keuze maken voor uw toekomst. Een keuze met mogelijk onvoorziene gevolgen later. U gaat bijvoorbeeld onverhoopt uit elkaar of een van u komt te overlijden. Wat zijn dan de gevolgen voor uw kinderen en uw bezittingen zoals uw huis en de eventuele onderneming? Als u niets geregeld heeft in een samenlevingscontract, of in een akte van huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden kunt u zeer onaangename verrassingen verwachten.

Fundament voor de toekomst

Met goede afspraken nu voorkomt u problemen later. 010Notaris helpt u die juiste keuzes te maken, en hoe u elkaar optimale bescherming kunt bieden. We denken niet alleen met u mee, maar leggen samen met u de basis voor de toekomst van uzelf, uw partner/huisgenoot en uw eventuele kinderen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Bel of mail even naar wellicht de goedkoopste notaris. Voor een geheel vrijblijvend gratis adviesgesprek bij ons op kantoor. U kunt daarna alsnog beslissen of u wel of niet met ons verder wilt. Meteen een offerte is natuurlijk ook mogelijk. Klik hier om een offerte aan te vragen.