Het toegankelijkste notariskantoor van Rotterdam.

Een notariskantoor staat al gauw bekend als een ouderwets en stoffig kantoor. 010Notaris is echter een modern en fris notariskantoor. Geen oud en monumentaal pand, maar een modern kantoor. Met een ervaren team van medewerkers en (kandidaat-)notarissen begeleiden we u in het proces en denken we met u mee. Onze kantoorfilosofie is dat we bereikbaar en toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dit kenmerkt zich door:

Onze openingstijden

Wij zijn geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Op maandag, woensdag en donderdag zijn wij op afspraak  in de avond geopend van 17:00 tot 19:30 uur. 

Scherpe tarieven

We willen de beste prijs/kwaliteit verhouding voor al onze klanten. Daarom hebben we standaard tarieven in plaats van uurtarieven zodat u weet wat u achteraf moet betalen.

Full service

Wij zijn actief op alle notariële rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor notariële zaken op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht.

Feestdagen

Wij zijn gesloten op de volgende feestdagen: Goede vrijdag 29 maart, 2e paasdag maandag 1 april, Hemelvaartsdag donderdag 9 mei, Dag na hemelvaart vrijdag 10 mei, 2e pinksterdag maandag 20 mei