Beëindiging geregistreerd partnerschap

Uw geregistreerd partnerschap beëindigen is vergeleken met een echtscheiding een fluitje van een cent. Tenminste, als u geen minderjarige kinderen heeft en zowel u als uw partner akkoord gaan met de beëindiging van het geregistreerd partnerschap. In dergelijke gevallen kunt u zonder rechterlijke tussenkomst het geregistreerd partnerschap beëindigen.

Neem contact op

Verklaring beëindiging geregistreerd partnerschap

Om een geregistreerd partnerschap te beëindigen moeten u en uw partner een verklaring ondertekenen. Het is een officieel document waarin u beiden verklaart dat het geregistreerd partnerschap duurzaam is ontwricht. Uiteraard kunt u voor uw verklaring ook terecht bij 010Notaris.

Wat kan de notaris hierin verder voor u betekenen?

U bent pas klaar met het ontbinden van uw geregistreerd partnerschap wanneer deze is ingeschreven in de registers van de burgerlijke stand. Uw notaris regelt dit voor u. De notaris weet alles van de betreffende wet- en regelgeving en kan u op een onafhankelijke wijze bijstaan met raad en daad. Meer weten? Kom vooral even langs op ons eenvoudig te bereiken kantoor in Rotterdam. Volop parkeerruimte en open op zaterdag en in de avonduren.

Anywhere, anytime, any moment

Het meest toegankelijke Notariskantoor van Rotterdam

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.