Wonen & Hypotheek

Van alle notarissen in Rotterdam is 010Notaris wellicht de goedkoopste notaris met de beste service. Dankzij onze bijzonder efficiënte, poeha-loze aanpak zorgen wij ervoor dat uw nieuwe woning aan u geleverd kan worden voor de laagste prijs. Heeft u ook een hypotheekakte nodig? 010Notaris regelt het probleemloos voor een voordelig tarief. Snel en zorgeloos.

Uw eigen notaris: altijd, voor elk moment

Zoals u weet is een notaris onmisbaar bij de overdracht van een woning. Zonder zijn hulp wordt u geen wettelijk eigenaar van registergoederen als woningen, kavels en teboekgestelde schepen. Maar wist u dat de notaris ook uw hypotheekakte opstelt en voor een oversluiting ervan kan zorgen? Loop geen overbodige risico’s en laat u goed informeren door een kantoor dat alle juridische en financiële aspecten van wonen en hypotheken kent. Dat bespaart geld en tijd voor nu en mogelijk veel problemen later.

Huis gekocht. Wat nu?

Om voor u aan de slag te gaan hebben we om te beginnen de koopovereenkomst nodig. Als de makelaar dit voor u regelt, hoeft u enkel de naam van het notariskantoor van uw keuze door te geven. Hij/zij zorgt dan voor verzending van het koopcontract en legitimaties waarna wij vervolgens de bevestigingen sturen aan alle partijen en u op de hoogte houden van de  voortgang en de planning. Uiteraard zullen we daarbij rekening houden met uw wensen voor de datum van overdracht.