RECEPTIONISTE (FULLTIME)

Functie omschrijving

Ben jij één brok energie, enthousiast, stressbestendig en kan je onze cliënten vriendelijk ontvangen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij:
Een gastvrouw / receptioniste die onze cliënten vriendelijk ontvangt. Hiernaast verricht je lichte administratieve werkzaamheden.

Het betreft een fulltime functie.
Naast het gastvrij ontvangen van onze cliënten houd je je ook bezig met leuke andere dingen zoals:
– Het beantwoorden van de telefoon
– Het verwerken van zowel in- als uitgaande post
– Het netjes/schoon houden van de ontvangstruimten

Gezien de meerdere taken is het fijn als je lekker kunt multitasken en dingen snel kunt oppakken. Je houdt van aanpakken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar ga je werken:
010Notaris is een Rotterdams notariskantoor actief op het gebied van (particulier) vastgoed, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers op ons notariskantoor, bestaande uit (kandidaat-)notarissen, notarisklerken en notariële medewerkers. Er heerst een informele en gezellige sfeer waar veel wordt gelachen maar ook hard wordt gewerkt.

Het notariskantoor kenmerkt zich door de laagdrempeligheid voor onze cliënten. Klantvriendelijkheid staat voor ons voorop, daarom is ons kantoor ook in de avonden en in het weekend geopend.

Heb je interesse?
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie met c.v. zo spoedig mogelijk naar Karin Nabibaks (kn@010notaris.nl).