CORONA MAATREGELEN

Naar aanleiding van de maatregelen vanuit de overheid en op basis van de adviezen van het RIVM treft 010Notaris o.a. de volgende maatregelen waarvoor wij uw medewerking vragen:

  • Door het minimaliseren van onze werknemers per afdeling zijn we beter bereikbaar per mail dan per telefoon. U kunt het beste ons emailadres  info@010notaris.nl gebruiken of het persoonlijk mailadres van uw contactpersoon waar u al mee communiceert.
  • De notaris ondertekent de akten alleen met partijen die direct betrokken zijn bij de transacties. Om zoveel mogelijk besmetting te voorkomen vragen we u geen vrienden, familie en kinderen mee te nemen naar de afspraak. Dit omdat we op een dag toch veel cliënten ontvangen op ons kantoor. Dit is voor de veiligheid van u en uw naasten!
  • Om contactmomenten zoveel mogelijk te beperken zal er geen koffie/thee/water meer worden geschonken c.q. aangeboden.
  • Bent u of iemand uit uw omgeving besmet met het coronavirus en moet u op ons kantoor zijn voor de ondertekening van een akte? Kom dan alstublieft niet naar ons kantoor en neem telefonisch contact met ons op zodat wij kunnen nagaan wat er moet gebeuren.
  • Geplande (teken)afspraken gaan zoveel mogelijk door. Zowel de notaris als de medewerkers zullen echter geen hand geven en zoveel mogelijk een gepaste afstand bewaren. Wij verzoeken u om dit te respecteren. Alle op korte termijn geplande besprekingen worden zo veel mogelijk telefonisch gedaan. Hiervan wordt u door ons op de hoogte gebracht.
  • Er worden voorlopig geen fysieke besprekingen ingepland, wel kunnen passeerafspraken voor het ondertekenen van akten gemaakt worden met inachtneming van de omschreven voorwaarden.
  • Wij verwachten van onze cliënten dat zij ons van tevoren zullen berichten als afspraken niet door kunnen gaan vanwege (vrees voor) besmetting, ter bescherming van zowel u, onze andere cliënten als onze medewerkers.

Wij zullen samen kijken naar een passende oplossing.

Met bovenstaande maatregelen hopen wij zo verstandig mogelijk om te gaan met de ontstane crisis, en wij rekenen op uw begrip.

010Notaris

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.